BG | EN

ПЛАЩАНЕ

С директно плащане през системата на ePay

Можете да заплатите Вашата поръчка чрез системата на ePay. За целта изберете този метод на заплащане при приключването на поръчката. Автоматично ще бъдете прехвърлени във Вашия профил в ePay, където да извършите плащането. При успешно извършено плащане ще получите потвърдителен имейл на електронния адрес от регистрацията Ви в нашата интернет страница. В случай, че нямате профил, но желаете да използвате ePay, бихте могли да заявите плащане на каса на EasyPay с код. Повече информация за най-близката до Вас каса на EasyPay може да видите тук.

 

С директно плащане през системата на Paypal

Можете да заплатите Вашата поръчка чрез системата на PayPal. За целта изберете този метод на заплащане при приключването на поръчката. Автоматично ще бъдете прехвърлени във Вашия профил в PayPal, където да извършите плащането. При успешно извършено плащане ще получите потвърдителен имейл на електронния адрес от регистрацията Ви в нашата интернет страница.

 

С наложен платеж на куриер

Можете да заплатите Вашата поръчка с наложен платеж на куриерска фирма „Еконт Експрес“ ООД, с които ББД работи. При този начин на заплащане може да заплатите както в брой, така и с банкова карта на куриера на адрес през ПОС терминал или през iPad-а на куриера, доставил поръчката Ви.